Root Your Nexus 7 2013 WiFi folosind instrument cu un singur clic pe Chainfire-Autoroot

Timpuri interesante Acestea sunt, nu credeți? Imaginile din fabrică ale Android Lollipop pentru dispozitivele Nexus existente sunt deja. Utilizatorii din unele regiuni încă așteaptă ca Google să deruleze actualizările OTA pe dispozitivele lor. Deși nu ar trebui să dureze mult, cei mai mulți dintre noi am fost prea încântați să avem acadele noastre mai devreme decât mai târziu și, prin urmare, nu ne -ar putea permite cu adevărat să aștepte actualizările OTA. Aceasta este cu siguranță cea mai interesantă versiune a Lollipop până la urmă! Acele animații care se ocupă de ochi, acea fluiditate și acea UI nouă, dar mai subtilă-cine nu ar dori să pună mâna pe asta imediat? Există însă unii utilizatori ale căror nevoi sunt diferite. Nu doresc doar ROM -ul stocului, ci vor să se înrădăcineze! Și, în acest caz, am primit băieții acoperiți din spate, citiți mai departe pentru a vă înrădăcina WiFi -ul Nexus 7 2013 folosind un instrument de un clic CF Autoroot.

Înrădăcinarea oricărei versiuni noi de Android necesită multă răbdare din partea dezvoltatorilor, deoarece trebuie să se ocupe de patch -uri mai noi la nivel de sistem de operare și corecții de securitate. Android 5.0 Lollipop nu a fost diferit în acest sens și, de fapt, a mers cu un pas sau două mai departe! Însă numele încercat și testat de Chainfire a făcut-o din nou făcând un fișier cu un singur clic pentru Nexus 7 2013. Deci, fără prea multe Ado, să vorbim despre instrument.

Avertizare!

Nu uitați că intermiterea dispozitivului, înrădăcinarea acestuia sau orice alte personalizări similare ale acestora poate avea uneori repercusiuni adverse. De asemenea, aceste procese nu sunt pentru cei slabi, deoarece niciunul dintre acestea nu este complet. Dar vă asigurăm că funcționează în majoritatea scenariilor normale dacă urmați corect ghidul. Dacă se întâmplă ceva cu dispozitivul dvs., responsabilitatea acestui lucru se află doar cu voi, prietene.

Cerințe și precursori

Descărcați instrumentul CF-autoroot pentru WiFi-ul Nexus 7 2013 de aici.

Va trebui să configurați driverele ADB pentru Android pe computer, referindu -vă la aceste ghiduri. Driverele ADB sunt necesare pentru conectarea corectă a dispozitivului la computer în scopul intermitentului sau instalării lucrurilor prin modul FastBoot.

Descărcați acum un instrument minim FastBoot de aici și apoi extrageți conținutul într -un folder. Acest lucru este pentru configurarea rapidă FastBoot, care necesită altfel SDK de dezvoltare Android. Dacă aveți deja configurarea, fără probleme, săriți acest pas!

După ce ați terminat cu configurarea ADB și FastBoot, va trebui să instalați driverele specifice dispozitivului conectându-l la computer printr-un cablu USB. Descărcați aceste drivere care se află într -un zip și instalați -le manual prin deschiderea managerului de dispozitive al computerului și făcând clic pe butonul „Alte dispozitive”. Apoi, faceți clic dreapta pe Nexus 7 și selectați „Actualizați software-ul driverului”. În ecranul pop up care apare, parcurgeți și selectați driverele zip pe care tocmai le -ați descărcat. De asemenea, vă puteți referi la această postare dacă doriți drivere specifice dispozitivului.

Activați depanarea USB pe dispozitivul dvs. în meniul „Opțiuni pentru dezvoltatori”, referindu -vă la ghidul cuprinzător din această postare.

Nu uitați să faceți o copie de rezervă a datelor și să încărcați dispozitivul la cel puțin 60% din sucul de baterie în prealabil.

Instalare

În primul rând, deschideți fișierul ZIP al instrumentului de înrădăcinare descărcat și extrageți conținutul acestuia într -un folder al preferinței dvs.

Acum, opriți Google Nexus 7.

Porniți dispozitivul în modul Bootloader, menținând în jos volumul în jos + tastele de alimentare cu totul în timp ce se pornește.

Conectați dispozitivul la computer printr -un cablu USB.

Acum, pur și simplu rulați fișierul script făcând dublu clic pe acesta.

Un prompt de comandă asemănător CMD va apărea cu prompturile pentru a continua cu procesul de înrădăcinare.

Urmați promptul cu preseste cheie pozitive și veți fi condus automat prin acesta.

După aceasta, un bot Android roșu va apărea pe Nexus 7 și veți vedea anumite scripturi rădăcină care rulează pe dispozitiv.

La sfârșitul procesului, dispozitivul dvs. se va reporni.

Si asta e! În timp ce și când dispozitivul dvs. se apleacă, acesta va fi înrădăcinat!

Și în sfârșit, când praful se va așeza, te vei găsi cu un WiFi Nexus 7 2013 care rulează cea mai recentă versiune de Android și înrădăcinată! Pentru a verifica accesul rădăcină, puteți utiliza aplicația ROOD Checker din Play Store.

[GooglePlay url = ””]
Este incredibil modul în care devs-ul a valorificat la lansarea actualizării și ar putea face o metodă de înrădăcinare ușor de aplicat disponibilă într-o zi. Dar atunci, despre asta este Android, nu -i așa?

Oh, și nu uitați să vă împărtășiți experiența dvs. de a utiliza acest instrument. Vom fi bucuroși să auzim înapoi!

Back to top