Cum să utilizați conexiunea web pentru PC cu telefonul dvs. Android, folosind legătura inversă [doar rădăcină]

am înțeles din experiența personală că capacitatea de a lega un gadget nu poate fi doar de un beneficiu excelent, însă, de asemenea, uneori salvează viața. Dacă nu sunteți familiarizați cu arta de legare, atunci puteți crede despre aceasta ca fiind capacitatea de a partaja conexiunea dvs. de date celulare cu gadgeturi cu computerul, Mac sau o tabletă. Acest lucru este foarte benefic atunci când călătoriți, precum și nu aveți acces la o rețea Wi-Fi, sau dacă sunt ca mine, aveți doar un iPad Wi-Fi.

Capacitatea de a conecta a declanșat un zgomot cu unele rețele din cauza locațiilor extreme de scurgere IT pe resursele lor, precum și unii chiar au nevoie de o taxă suplimentară pe lună pentru a permite persoanele fizice luxul de legătură. Cu toate acestea, acest lucru a fost în mod obișnuit mulțumit de furie cu indivizii din cauza credinței pe care o plătesc lunar pentru o indemnizație de date celulare care trebuie să le acorde să utilizeze această indemnizație în orice fel aleg. Uneori, rețelele au impus cu adevărat o taxă persoanelor pe care le -au considerat că sunt utilizatori de legătură obișnuiți.

Foarte asemănător cu felina continuă, precum și jocul de mouse dintre Apple, precum și jailbreakers, un designer numit Capslock666 a venit cu o aplicație înțeleasă drept „legătură inversă” pentru gadgetul alimentat de Android, care sunt înrădăcinate. În timp ce vă așteptați, conectarea inversă este opusă legăturii, precum și permite persoanelor fizice să caute pe web pe gadgeturile lor mobile folosind ADSL de computer sau Mac.

Deși în etapele incipiente, avansarea aplicației de legare inversă pare să fie atrăgătoare, cu doar câteva bug -uri care trebuie să fie călcate înainte de a fi pregătită pentru prima dată. De asemenea, este demn de remarcat faptul că performanța de legare inversă va fi oferită doar pentru persoanele Android înrădăcinate care utilizează sistemul de operare Windows. Pentru utilizatorii Android care nu sunt înrădăcinați, proiectantul are o alternativă, deși o opțiune mult mai mare intensă a forței de muncă (găsită aici), care este restricționată doar la surf.

Informațiile referitoare la instrumentul de legare inversă pot fi descoperite chiar aici, inclusiv instalarea completă, precum și instrucțiunile tehnice. Instrumentul a fost verificat de designer pe aproximativ douăzeci de gadgeturi Android, cu toate acestea, este întotdeauna gata să accepte informații individuale pe dispozitivele alternative.

Instrumentul de legare inversă va verifica a fi o aplicație software eficientă în lupta dintre rețele, precum și utilizatori de putere? Până în prezent, pare promițător, cu toate acestea, pentru a rămâne adecvat, designerul va cere să elimine erorile mult mai faimoase.

Asigurați -vă că inspectați galeria noastră de aplicații Android pentru a verifica mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top