Amazon achiziționează Whole Foods pentru un lucru de 13,7 miliarde de dolari

Amazon a anunțat astăzi că va achiziționa Whole Foods Market Inc pentru practic 14 miliarde de dolari, o afacere care, în sfârșit .

Whole Foods operează sute de magazine din Statele Unite, oferind Amazon o prezență în vânzare cu amănuntul pe care pur și simplu nu a putut -o oferi anterior. Acordul, care la 42 de dolari pe acțiune echivalează cu 13,7 miliarde de dolari, îl va vedea pe cofondatorul existent al Whole Foods, John Mackey, va rămâne în funcția de director executiv al companiei.

În urma anunțului, Whole Foods a văzut că acțiunile sale s -au ridicat cu o valoare completă de 27% până la 41,99 dolari pe acțiune la 10:00 la New York, oferindu -le o valoare a practic 42 de dolari pe care Amazon le -a achiziționat. Acțiunile Amazon au obținut 3,2 %, ducându -le la 995 %pe acțiune. Relocarea oferă Amazon potențialul de a putea îmbunătăți capacitățile sale de livrare deja de 1 oră, de 1 oră, Amazon Prime Now, permițându-i să distribuie alimente din locații mult mai locale, mai degrabă decât din propriile centre de distribuție.

Michael Pachter, analist la Wedbush Securities Inc, consideră că acest lucru ar putea oferi Amazon potențialul de a oferi livrări de 5 minute pentru anumite produse.

„Amazon vrea în mod clar să fie în alimentație, consideră că o prezență fizică le oferă un avantaj… .. Presupun că prezența fizică le oferă capacitatea de a distribui alte produse mult mai la nivel local. Deci, teoretic, puteți primi livrare de 5 minute. ”

Se pare că Amazon a considerat o relocare pentru Whole Foods în toamna trecută, cu toate acestea, compania a ales în schimb să avanseze la o tranzacție. Din orice motiv, această decizie a fost acum inversată și o afacere este din nou în curs. Având în vedere că Whole Foods și Amazon își unesc forțele pentru a aduce această afacere la bun sfârșit, va fi incredibil de interesant să vedem ce folosește Amazon prezența sa fizică de pe stradă fizică pentru a merge mai departe.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Remediați Kodi 17 Imposibil de conectat rețeaua / nu a putut recupera eroarea de informații despre director, iată cum

Remediați Kodi 17 Imposibil de creat eroare GUI pe Windows 10, iată cum

Cum să downgrade IOS 11 Beta la iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Descărcați imagini de fundal iPad Pro de 10,5 inci în toate culorile pentru orice dispozitiv

Descărcați iOS 11 Beta 1 și instalați pe iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 pentru iPhone și iPad [Ultima actualizare a stării]

Descărcați profilul de configurare iOS 11 beta OTA fără cont UDID / Developer [Tutorial cum să faceți

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Back to top