Descărcați widget -urile colorate Xperia Z3 Clock

Widgets pentru ecranul Home au devenit foarte comune pentru Android în zilele noastre. O mulțime de widget-uri sunt disponibile în magazinul Google Play, în timp ce numeroase dintre ele sunt preinstalate cu software-ul dispozitivului dvs. Android. Unul dintre numeroasele widget -uri necesare pentru a ne simplifica viața este widget -ul ceasului. Există două opțiuni din care să alegeți – fie descărcați un widget de ceas din magazinul Google Play, fie rămâneți doar cu widgetul Stock Clock. Vă recomandăm să utilizați widgetul Stock Clock pentru o bază zilnică pe dispozitivul dvs. Android. Dar, după cum știm cu toții, pentru a evita lag, sau glitches și bug -uri, dezvoltatorul alege să nu folosească animații fanteziste și culori pe widget -ul ceasului.

Dacă sunteți un utilizator fericit al Xperia Z3, este posibil să fi descoperit că widgetul ceasului este destul de plictisitor și simplu de privit. Widget -ul de ceas de pe Xperia Z3 este unul foarte ușor, fără animații suplimentare sau scheme de culori. În această situație, puteți decide să boicotați aplicația Stock Clock de pe Z3 și să descărcați unul nou din magazinul Google Play, chiar dacă știți bine performanțele care nu sunt atât de clasa a vreunui widget terț. Aștepta! Dacă doriți să schimbați aspectul widget -ului de ceas al Xperia Z3, atunci acest ghid este pentru dvs.! În acest ghid, vom împărtăși cu toți un fișier APK, care va oferi un nou aspect widgetului de ceas al Xperia Z3. Asigurați -vă că urmați pașii corect în achiziție pentru a face cu succes widgetul ceasului colorat.

Cerințe

Un dispozitiv Sony Xperia Z3 (cu lansator Z3 instalat).

Acces rădăcină.

Android OS 4.2 și mai sus.

Conexiune la Internet, pentru a descărca fișierele.

Procedură

În funcție de versiunea dvs. Android, descărcați unul dintre fișierele date mai sus și transferați -l în stocarea internă a Xperia Z3.

Acum, asigurați -vă că nu există widget -uri de ceas activate pe ecranul de acasă, care poate întrerupe procesul.

Acum, accesați Setări → Securitate și verificați opțiunea „Surse necunoscute”.

Acum, deschideți managerul de fișiere și selectați fișierul APK pe care tocmai l -ați descărcat și transferat pe dispozitiv.

Atingeți următorul, apoi instalați. Fișierul APK ar trebui instalat ca oricare altul.

Odată instalat, reporniți Xperia Z3 și încântați-vă cu widget-urile cu ceasuri pline de culoare!

Acum, veți obține uimitorii widget -uri de ceas cu aspect frumos pe Xperia Z3. Rețineți că acest ghid este în primul rând pentru Xperia Z3, dar îl puteți instala pe orice alt dispozitiv Android, oferit că utilizați lansatorul Sony Xperia Z3. Dacă nu utilizați un Xperia Z3 (dar utilizați lansatorul său) și doriți să configurați dimensiunea ecranului de pornire și a widget -ului cu ceas de blocare, urmați această procedură. Rețineți că următoarea procedură este numai pentru dispozitivele cu o rezoluție mai mică decât Z3.

Cerințe

Un dispozitiv Android care rulează lansatorul Stock Xperia Z3.

Conexiune internet.

Acces rădăcină.

Descărcări

APK Decompiler pentru a edita valorile dimensiunii widget -ului din fișierul APK. Descarca.

Unul dintre următoarele APK din secțiunea de descărcare de mai sus.

Procedură

Descărcați unul dintre fișierele APK date mai sus, în funcție de versiunea dvs. Android.

Instalați aplicația APK Decompiler dată mai sus.

Acum decompilați fișierul APK folosind decompilatorul APK.

Navigați la res/valoare/dimensiuni.xml

După ce îi acordați accesul rădăcină, trebuie să schimbați următoarele coduri cu dependență de rezoluția ecranului.

Pentru ecran de blocare

Nume DIMEN = “LS_DATE_TEXT_SIZE”> 14.0DIP
87.0DIP

Pentru ecranul de acasă

13.0DIP
63.0DIP

Schimbați valorile evidențiate la valorile dvs. personalizate, care pot depinde de rezoluția ecranului.

Folosind acest ghid, puteți obține widget -uri de ceas cu aspect uimitor pentru Xperia Z3 sau orice alt dispozitiv Android care rulează lansatorul Xperia Z3. Dacă aveți întrebări cu privire la acest ghid, simțiți -vă total liber să lăsați un comentariu mai jos!

Citiți în continuare
Obțineți modul de joc pe orice dispozitiv Android

Back to top