Personalizați întotdeauna pe luminozitatea ecranului pe Pixel 2 fără root

Google a introdus cea mai recentă gamă de smartphone -uri câțiva ani în urmă, care a fost numită seria Google Pixel. În ceea ce privește linia de smartphone -uri de pixeli, este succesorul liniei Google Nexus. Am înțeles că Google Nexus a fost lansat ca un gadget de recomandare de către Google pentru cea mai recentă versiune a Android. Cu toate acestea, Google a dezvăluit seria Pixel ca fiind nu numai un gadget de recomandare, cu toate acestea, un flagship din Google. De asemenea, acestea sunt denumite smartphone -uri care au fost „făcute de Google”. Acum, au existat deja două introduceri în seria Google Pixel, și anume gama Google Pixel 2.

Modificarea majoră în linia Google Pixel este că Google a gestionat prin designul, hardware-ul smartphone-ului, precum și în domeniul software-ului. Astfel, seria Google Pixel a avut un succes în ceea ce privește vânzările din întreaga lume. Acum, se înțelege că smartphone -urile Google Pixel au cea mai bună cameră video din orice tip de smartphone. Este un adevăr că Google Pixel 2 iese în vârf chiar și cu flagship -urile din 2018. Pentru un telefon care a fost introdus în 2017, aceasta este o realizare uriașă.

De asemenea, ecranul întotdeauna denumit AOD este descoperit doar pe smartphone-uri cu afișaje AMOLED. Acest lucru este deoarece ecranele AMOLED au capacitatea de a activa sau de a dezactiva pixeli privați. Această funcție nu este prezentă pe afișaje LCD. Astfel, Google Pixel 2 duo are panouri AMOLED, precum și au fost incluse cu AOD. Ecranele mereu pe care sunt extrem de utile pentru a arăta notificări, timp, data, precum și alte astfel de lucruri. De asemenea, este posibil să fi fost înțeles cu numele că o parte specifică a unui ecran rămâne întotdeauna. Astfel, nu există posibilitatea de a lipsi niciun tip de notificare.

Vorbind despre AOD pe smartphone-urile Google Pixel 2, în prezent nu există nicio capacitate de a diminua sau de a lumina afișajul mereu. Prin urmare, am evidențiat acum o tehnică prin care puteți stimula luminozitatea afișajului dvs. mereu.

Mishaal Rahman, redactor-șef la XDA-Developers, a publicat foarte întâi această tehnică care funcționează fără rădăcină. În ceea ce privește situația actuală, întotdeauna pe ecranul telefoanelor Google Pixel poate merge la fel de mult până la maximum de 11% luminozitate. Evident, acest lucru este la fel de scăzut pentru scenarii în care există la fel de multă lumină solară. De asemenea, trebuie remarcat faptul că setarea ecranului mereu on-on este conectată la luminozitatea adaptativă. Luminozitatea adaptivă transformă luminozitatea ecranului ridicată sau scăzută imediat în funcție de condițiile de iluminare. Astfel, ecranul mereu pe loc de asemenea este imediat mai luminos sau mai slab.

Prin urmare, este necesar ca luminozitatea ecranului mereu-on să fie setată pe un număr static pentru a se asigura că este ideal pentru toate condițiile. În mod ideal, luminozitatea ideală pentru orice tip de ecran este între soiul de 25% până la 50%. Acest lucru se aplică atât ecranului smartphone -ului, cât și întotdeauna afișat. Astfel, derulați în jos la cumpărare pentru a seta luminozitatea manual pentru întotdeauna afișat. Rețineți că această tehnică va funcționa doar pe gama Google Pixel 2 a smartphone -urilor. Dacă dețineți, de asemenea, OnePlus 5 sau 6, consultați acest tutorial pentru a permite întotdeauna afișat.

Premise

Asigurați -vă că computerul dvs. a instalat ADB, care este necesar pentru acest tutorial. Dacă nu, puteți configura ADB pe Windows, respectând ghidul nostru de aici.

Asigurați -vă că smartphone -ul dvs. a rămas cel puțin 50% din baterie. Acest lucru se face pentru a vă asigura că smartphone -ul nu se oprește în timpul procesului.

Această tehnică funcționează doar pe gadgeturile Google Pixel 2 care rulează Android 8.1 Oreo. Astfel, aveți nevoie să vă actualizați gadgeturile la cea mai recentă versiune, dacă nu ați făcut deja

Personalizați întotdeauna pe luminozitatea ecranului pe Pixel 2

În primul rând, configurația ADB pe computerul dvs., așa cum este discutat în secțiunea preliminare de mai sus.

Acum, conectați smartphone -ul la computer printr -o televiziune prin cablu USB, precum și deschideți o fereastră de comandă în timp util pe computer.

În fereastra de comandă în timp util, tastați comanda respectată cu:

Setări de shell ADB Puneți întotdeauna la nivel mondial_ON_DISPLAY_CONSTANTS “Screen_brightness_array = -1: 0: 1: 2: 3”

În comanda de mai sus, trebuie să personalizați „Screen_brightness_array = -1: 0: 1: 2: 3”. Aici, trebuie să înlocuiți -1: 0: 1: 2: 3 la orice tip de număr între 0 și 255. De exemplu, puteți modifica această valoare la -1: 2: 25: 100: 250. Rețineți că -1 la început trebuie păstrat așa cum este.

Înțelegerea modificării valorilor setărilor afișajului mereu

În primul rând, ar trebui să rețineți că valorile implicite ale ecranului mereu sunt -1: 2: 5: 27: 28. Aici, -1 este valoarea setată pentru condiții „oprit”. A doua valoare care implicit este setată la 2 este pentru starea de lumină „noapte”. A treia valoare este utilizată pentru condiții de lumină „scăzute”, precum și a patra valoare este setată pentru condiții de lumină „ridicate”. Ultima valoare este setată pentru condițiile de lumină „soare”. Prin urmare, modificăm valorile la cele mai mari pentru condițiile de soare, în timp ce ne -am stabilit seconanull

Back to top