Noul canal „The Beatles” vine la Apple TV pentru a marca 50 de ani de la trupa

, lista Apple TV pare să crească până la săptămână, precum și dacă ești fan muzical – în special, un fan al lui Beatles – Apoi, veți fi mai mult decât un pic încântat de cea mai recentă achiziție a setului de top Cupertino. Pentru a marca a 50-a aniversare a debutului iconic al grupului britanic, Apple a adăugat un canal Beatles la Apple TV, precum și oferă acces la câștig la o serie de materiale adaptate la cea mai recunoscută trupă din toate timpurile.

După ani de zile în obscuritatea membrului familiei, Apple TV pare acum să obțină respectul pe care îl merită, producătorul său lucrând dificil să asigure parteneriate pentru o gamă largă de conținut. Cel mai recent, a fost expus că WWE Network Channel va ajunge, aducând protecția 24/7 a interviurilor, precum și alte clipuri referitoare la World Wrestling Entertainment, precum și introducerea de astăzi a canalului Beatles conturează intenția Apple de a face catalogul cât mai larg posibil.

Doar pentru o perioadă restrânsă, telespectatorii canalului pot prinde, precum și retrăiește faimoasa reprezentație a trupei în „The Ed Sullivan Show”, punctul în care Statele Unite au recunoscut cu adevărat talentele Beatles ”. De atunci, cincizeci de ani au trecut de la performanța „Vreau să vă țin mâna”, precum și de majoritatea criticilor de film de muzică s -ar gândi acum la Beatles printre cei mai mari din toate timpurile. Canalul Apple TV marchează în mod adecvat ocazia, precum și adaugă gamei deja bogate de materiale legate de Beatles oferite de la Apple.

Chiar dacă a fost nevoie de mulți ani pentru ca muzica Beatles să fie oferită pe iTunes – în cele din urmă s -a afișat în noiembrie 2010 – zeci de milioane de melodii, precum și albumele au fost vândute de atunci, precum și cu unele înregistrări speciale De asemenea, după ce s -a alăturat sărbătorii din decembrie, magazinul de muzică iTunes este acum un tezaur pentru fanii Beatles, la fel de larg.

Aplicația Apple TV include, de asemenea, link -uri de descărcare către versiunile americane ale trupei, care, pentru prima dată, tocmai au ajuns să fie oferite digital pe iTunes.

Aceasta este doar cea mai recentă dintr -o linie lungă de noi canale împinse către Apple TV în ultimele șase luni sau cam așa ceva, atât timp cât poate continua. Vă vom ține la curent cu orice tip de mai multe oferte de parteneriat materiale referitoare la Apple TV, așa că rămâneți la curent!

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top