Apple iPad dezvăluit de Steve Jobs

copleșit de bucurie și succes, CEO -ul Apple, Steve Jobs, a dezvăluit mult vorbirea despre dispozitiv, iPad, în fața publicului apreciat, care se aflau deja la febră la evenimentul organizat la Yerba Buena Centrul pentru Arte din San Francisco. Steve Jobs a luat scena prompt la ora 10:00 în această dimineață și a primit aplauze furtunoase din partea mulțimii pentru ceea ce susține că este cel mai important lucru pe care l -a făcut vreodată în viața sa.

În timpul discursului său principal la evenimentul media al companiei, Steve Jobs a explicat conceptul din spatele dispozitivului nou creat, Apple iPad. Dezvăluind iPad -ul, el a făcut posibilă, de asemenea, ce am speculat cu toții în ultimele câteva luni, la evenimentul „Vino și vezi ultima noastră creație”. Și acum pisica este în cele din urmă în afara geantă, cu Steve Jobs în controlul total al acesteia și se numește iPad.

Vom reveni în curând cu mai multe pe acest dispozitiv. Rămâneţi aproape! Puteți găsi acoperirea noastră completă pe Apple navigând aici la acest link. [Imagini prin Engadget]

Actualizare 1: Informații complete despre prețul, caracteristicile și disponibilitatea Apple iPad pot fi găsite aici.

Actualizare 2: Videoclipuri oficiale și imagini cu Apple iPad pot fi găsite aici.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreaking Apple iPad – Posibilitățile

Ne puteți urmări pe Twitter sau vă puteți alătura pagina noastră de fan Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente de la Apple Inc.

Back to top