Fix/var/log/APT/Missing &/var/Cache/APT/Arhive/Eroare parțială Cydia Extender, iată exact cum

Exact cum să reparați/var/log/Apt/lipsă, precum/var/Var/ Cache/APT/Arhive/Partial lipsește eroarea de extindere Cydia pe un iPhone sau iPad jailbroken.

Cu Cydia Extender aterizând la scurt timp de Mântuitorul că a fost indicat să fie pentru dispozitivele IOS 10 din jailbroken, am avut norocul suficient pentru a putea pune mâna pe o versiune modificată a acesteia pentru a utiliza cu o rutină completă de ID -uri Apple. Desigur, au fost de așteptat erori, cum ar fi să fie în mod regulat, povestite despre directoarele sau pachetele lipsă atunci când se utilizează Cydia Extender pentru a instala aplicația de jailbreaking Yalu102.

Dacă nu vi se pare că nu sunteți de rezolvare a problemelor sau ați lovit doar un zid de cărămidă în încercarea de a rezolva această problemă a directorului lipsă, atunci, din fericire, suntem la îndemână încă încă o dată cu un pas cu pas rapid în ceea ce privește modul de reparație Asta în cel mai scurt timp.

Pasul 1: În primul rând, veți avea nevoie de instalarea unei aplicații terminale pe gadgetul în sine prin intermediul Cydia. Dacă aveți deja Mterminal instalat, atunci excelent. Dacă nu, introduceți Cydia, răsfoiți pentru Mterminal și instalați -l.

Pasul 2: Acum, cu Mterminal instalat, introduceți -l pe iPhone sau iPad, precum și continuați să intrați în rădăcină, tastând „SU”, precum și lovind intrarea în tastatura iOS. Când vi se solicită parola, introduceți „Alpine”.

Notă: Dacă ați modificat anterior parola de la alpina implicită la ceva mult mai unic, atunci parola pe care trebuie să o accesați este cea modificată.

Pasul 3: Cu parola acceptată, precum și cu dvs. acum într -un privilegiu incredibil de individual, introduceți comanda respectă cu comanda, precum și apăsați Enter.

mkdir/var/log/apt

Comanda mkdir spune în esență sistemului să facă directorul corespunzător, care în această situație este/var/log/APT. Pe lângă faptul că, desigur, acesta este directorul la care se referă mesajul de eroare, precum și, ca urmare, producerea acesteia elimină eroarea.

Pasul 4: Acum, pentru a elimina a doua eroare, veți avea nevoie să intrați într -o nouă comandă în Mterminal:

mkdir -p var/cache/apt/arhive/parțial

Și asta, prietenii noștri, este tot ce trebuie făcut pentru a eradica, dar două erori mult mai problematice care par să se întâmple cu utilizarea Cydia Extender.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Remediați http-win.cpp: 158 eroare de impact Cydia pe Windows pentru iOS 10.2 jailbreak, iată cum

Remediați prevederea.CPP: 150 Eroare Cydia Impacttor în timpul iOS 10.2 jailbreak, iată cum

Jailbreak iOS 10.2.1 / 10.3 pentru iPhone, precum și iPad [Ultima actualizare a condițiilor]

Cydia Eraser, precum și iOS 10 / 10.2 Jailbreak Update

Remediați Cydia Extender prevedere.cpp: 81 / prevedere.cpp: 71 Eroare, iată cum

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top