Cum să creezi un boomerang folosind aplicația Samsung Gallery

Boomerang este practic un videoclip scurt care joacă continuu înainte și înapoi. Acest tip de efect video a apărut datorită platformei de partajare a imaginilor Instagram. Aceasta a fost popularitatea sa, încât Instagram a creat o aplicație cu totul diferită, doar în acest scop. Dar dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy, nici măcar nu veți avea nevoie de această aplicație, cu atât mai puțin Instagram. Acest lucru se datorează faptului că, printr -o soluție, puteți crea cu ușurință Boomerang folosind aplicația implicită a galeriei Samsung. Dacă sunteți interesat să știți cum s -ar putea face acest lucru, iată pașii care trebuie urmați. La această notă, consultați și cele mai bune 5 aplicații Creator GIF pentru Android.

Creați Boomerang folosind aplicația Samsung Gallery

Nu numai Boomerang, dar puteți crea și un GIF folosind aplicația Galerie De-Facto de la Samsung. Pașii sunt destul de simpli. Rețineți că acest lucru funcționează doar pe dispozitivele Samsung Galaxy. Încărcarea acesteia pe alte dispozitive și încercarea ar putea să nu conducă la un rezultat satisfăcător. Acestea fiind spuse, iată toate instrucțiunile de care veți avea nevoie pentru acest ghid.

Pași de urmat

Pentru a crea un boomerang, deschideți oricare dintre videoclipurile înregistrate folosind aplicația implicită a galeriei Samsung.

În continuare, atingeți videoclipul Play. De îndată ce videoclipul se joacă, veți vedea o pictogramă GIF în partea dreaptă sus. Atingeți -l.

Dacă doriți doar un GIF, pur și simplu atingeți salvarea, din nou situat la partea superioară. Cu toate acestea, pentru a crea un boomerang, atingeți 1.0x. Dacă faceți acest lucru, îl va schimba 2.0x. Aceasta va fi noua dvs. viteză de redare video.

Folosind glisorul, puteți tăia și videoclipul la lungimea dorită.

Odată terminat, atingeți de două ori săgeata înainte. Acest lucru ar trebui să adauge un efect înainte și înapoi la acel videoclip.

Asta e. Trebuie doar să atingeți Salvați sau să partajați și să vă lăudați pe videoclipul dvs. Boomerang nou creat folosind aplicația implicită a galeriei Samsung. Ce părere aveți despre acest truc? Spuneți -ne opiniile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Citește Următorul: Cum se editează videoclipuri folosind aplicația Google Photos

Back to top