Apple depune cererea de brevet pentru tastatura magică cu bara touch, touch id

când Apple și -a reîmprospătat formația MacBook Pro anul trecut, precum și a introdus bara de atingere pentru prima dată, preocuparea aparentă pe buzele tuturor a fost dacă Apple a avut Orice tip de obiectiv de a aduce dezvoltarea pe Mac -uri pe desktop, inclusiv iMac, precum și Mac Pro.

Credința a fost că, dacă Apple ar dori cu adevărat ca bara de atingere să decoleze, atunci ar cere experților să o utilizeze și, așa cum vă așteptați, majoritatea experților utilizează un dispozitiv desktop în timpul zilei. Prin urmare, are nevoie de o tastatură cu o bară tactilă dezvoltată.

Ideea de tastatură Magic de Bas van der Ploeg, care arată o bară de atingere încorporată similară cu cea de pe MacBook Pro 2016.

Acum, s -ar părea că Apple se gândește cel puțin la un astfel de lucru care respectă eliberarea unei cereri de brevet în care este conturată. De fapt, împreună cu bara de atingere este, de asemenea, menționată despre senzorul Touch ID, care este, de asemenea, o parte a tastaturii MacBook Pro.

În unele exemple de realizare, gadgetul poate include, de asemenea, un sistem de procesare poziționat în carcasă, precum și un ecran principal poziționat cel puțin parțial în cadrul carcasei, precum și configurat pentru a ecraniza o interfață a utilizatorului grafic realizat de unitatea de procesare. În unele exemple de realizare, ecranul este un afișaj organic de diodă care emite lumină. Gadgetul electronic poate fi un dispozitiv de tastatură.

În timp ce câteva dintre limbaje sunt departe de a fi clar, ceea ce este evident este că Apple înțelege că pentru bara de atingere, precum și ID-ul de atingere bazat pe Mac pentru a avea un impact, Mac Pros, precum și iMacs vor fi nevoie să includă, de asemenea, sprijin, deoarece Așa cum este o necesitate în cazul în care o tastatură exterioară cu ambele tehnologii este o necesitate.

Desigur, Apple brevetează o mulțime de lucruri, precum și extrem de puțini au ajuns vreodată la bun sfârșit, așa că este esențial să țineți cont de acest lucru atunci când gândiți la aceste lucruri. Totuși, acest lucru are atât de mult sens, încât trebuie să presupunem, sau cel puțin sperăm, că acest brevet specific se transformă într -un produs de transport maritim mai devreme decât mai târziu.

(Imagine de jos prin: Patent Apple)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Video conceptualizează tastatura Magic a Apple cu un panou OLED Touch

Detalii despre brevet deținător de creion Apple pentru iPad, indicii la utilizarea cu iPhone

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus vs Pixel XL vs S7 Edge Comparație pentru baterie

Samsung Galaxy S8 / S8+ vs iPhone 7 /7 Plus [Comparație]

Descărcare: Android O Designer Preview 1 lansat, chiar aici sunt detaliile

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top