Adăugați încărcare wireless la iPhone 6s sau iPhone 6s Plus chiar acum, iată exact cum

acum că suntem în mod clar în arena zvonurilor pentru iPhone care pur și simplu nu vor dispărea, actualul zumzet pe stradă este că Apple este Lucrând la adevărata tehnologie de încărcare wireless pentru iPhone 2017, care va funcționa de la distanță, precum și, în mod evident, va pune în rușine încarnarea actuală.

Încărcarea wireless cu alimentate Qi nu este nimic nou pentru cei care aduc gadgeturi specifice Android în jurul lor, precum și este surprinzător de util dacă aveți ceva care poate profita de el. Conceptul de încărcare wireless care vine în sfârșit pe iPhone este unul excelent. Dar asta înseamnă să cumperi un iPhone cu totul nou, precum și asta se presupune că zvonurile sunt adevărate, precum și un nou iPhone cu abilități de încărcare wireless este la orizont. Chiar dacă este, acest orizont poate fi încă o metodă. Cu siguranță, există o metodă mult mai bună pentru a încerca, precum și pentru a obține câteva dintre acele wireless ca acum.

Ei bine, da, văzând cum îl aduceți, există. Au existat diferite soluții de încărcare wireless oferite pentru iPhone -uri care, deși sunt departe de sancționare oficial de Apple, lucrează într -adevăr cu dispozitivele Apple.

Așa cum am menționat anterior, standardul pentru încărcarea wireless în aceste zile se numește QI, precum și exact ceea ce utilizează Samsung în hardware-ul lor echipat de încărcare wireless. Există numeroase tampoane de încărcare compatibile Qi, oferite pentru prețuri rezonabile. În cazul în care lucrurile devin fascinante este partea care se conectează la iPhone.

Upow Qi Paș de încărcare wireless

Acest lucru este îngrijit de ceea ce se ridică la un cablu de panglică fulger conectat la un receptor compatibil cu Qi. Conceptul este de a conecta cablul de panglică Lightning în portul de încărcare al unui iPhone, precum și apoi înfășurați panglica în partea inferioară a iPhone -ului, precum și locația receptorului pe spate. Dacă aveți carcasa iPhone potrivită, puteți continua să o utilizați, deoarece Magia de încărcare QI este suficientă pentru a merge cu ea.

Bezalel i6 Qi Wireless Charger Receiver pentru iPhone

Întregul lucru este mult mai elegant dacă puteți utiliza într -adevăr un caz, deoarece ascunde totul în afară de un mic cablu de panglică din partea de jos.

Am încercat câteva dintre aceste soluții de încărcare wireless, precum și funcționează într -adevăr, deși rata de încărcare este semnificativ mai lentă decât utilizarea unui cablu de fulgere de bază. Cu toate acestea, acest lucru se datorează restricției tehnice a actualului Qi-Wireless Table de bază decât orice altceva.

Dacă astăzi trebuie să aveți încărcare wireless pe iPhone -ul dvs., este posibil să primiți accesorii compatibile de la Amazon. Iată cele sugerate pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus pe care le puteți obține pentru prețuri ieftine. Acestea ar trebui să funcționeze chiar și cu iPhone 6, precum și cu iPhone 6 Plus.

Cumpărați: Bezalel I6 Qi Receptor de încărcare wireless de la Amazon: 16 USD
Cumpărați: Una Qi Qi Wireless Pad de la Amazon: 14 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Cele mai bune opțiuni cu costuri reduse pentru situația înțeleaptă a bateriei Apple pentru iPhone 6S / 6

Cele mai fine iPhone 6S / iPhone 6S Plus Plus [Listă]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top