Amazon Buds Echo sunt ai tăi, cu o economie enormă de 40 de dolari astăzi

, adevăratele căști wireless sunt acolo unde toată acțiunea este ideală acum și poți obține o pereche de muguri Echo Amazon în urechile tale pentru doar 89,99 USD astăzi. În mod normal, acestea s -ar vinde pentru aproximativ 130 de dolari, dar dacă veți plăti rapid doar o fracțiune din asta.

Nu va trebui să introduceți coduri de reducere sau să clipiți aici orice vouchere pe pagină. Această tranzacție este disponibilă așa cum este, dar veștile proaste sunt că nu știm cât timp va fi cazul. Dacă doriți să le adăugați la colecția dvs. de dispozitive audio, acum este absolut momentul pentru a face acest lucru. Înainte de a fi prea târziu și acordul se referă la închidere.

Cumpărați: Amazon Echo Buds de la Amazon: 89,99 USD | Preț original: 130 USD

Amazon Echo Buds prezintă Alexa de mână, desigur, și durata de viață a bateriei de lungă durată, care vă va duce până la cinci ore de ascultare dintr-o singură încărcare. O taxă de 15 minute vă va primi apoi în plus două ore și aceasta se extinde la 20 de ore când luați în considerare puterea furnizată de cazul de încărcare inclusă.

Amazon aruncă trei dimensiuni de idei pentru urechi pentru a vă asigura că puteți obține cea mai bună potrivire, iar cascăle sunt rezistente la transpirație-așa că nu există griji cu privire la obținerea transpirației atunci când lucrați!

În momentul scrierii acestor căști au aproape 10.000 de recenzii, așa că este corect să spunem că au fost populare în rândul cumpărătorilor. Și acei oameni au plătit probabil și prețul complet – veți economisi 31% fără a fi nevoie să ridicați un deget!

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcați link -uri iOS 14 Beta 1 IPSW și instalați pe iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

IOS 14 Beta 4 Data lansării descărcării: Iată când trebuie să vă așteptați

Descărcare: iOS 14 Beta 4 IPSW Link -uri, iPados 14 Beta 4 lansat

IOS 14 Beta 4 OTA Profil Descărcare lansată fără cont Dev, iată cum să -l obțineți

Jailbreak iOS 13.6 folosind checkra1n, iată cum [Tutorial video]

Jailbreak iOS 13.5 pe iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mult mai mult folosind UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

Descărcare: IOS 13.6 Final IPSW Link -uri, actualizare OTA lansată pentru iPhone și iPad

Jailbreak iOS 13.5 fără sau nu computer, iată cum

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Back to top