Retina Screen iPad Mini 2 Data de lansare, înclinată de Target’s On The Internet Product Page [Image]

astăzi este Halloween, precum și pentru o mulțime de americani, care indică petreceri, costume, dovleci – lucrări. Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, este în ajunul lansării iPad Air, precum și cu cea mai mare dintre cele două noi tablete Apple acum pregătite pentru lansare, fanii Apple, precum și mari se pregătesc să facă coadă peste noapte când din nou. Cu toate acestea, iPad Mini cu Retina Display, pe care Apple a anunțat -o și la un eveniment special săptămâna trecută, rămâne destul de evaziv până la data lansării, precum și cu problemele de producere evidente de mult timp, nu este necunoscut când ardezia mai mică va fi mai mică Faceți cu adevărat debutul. Acum, însă, în sfârșit, putem avea răspunsul nostru.

Conform unei liste de produse scurse prin intermediul unei ținte gigantice cu amănuntul, retina iPad Mini își va face metoda de a comercializa pe 21 noiembrie, astfel încât cei care stau pe gardul referitor la care dintre cele două noi iPad -uri ar putea fi nevoiți să aștepte trei complete trei Cu câteva săptămâni înainte să poată vedea micro design în carne.

Comercianții cu amănuntul sunt înțeleși că aruncă datele de lansare bazate pe puțin mai mult decât zvonurile, precum și conjectura, cu toate acestea, cu 21 noiembrie, lovind acea fereastră a cumpărătorilor cruciali doar suficient timp înainte de Ziua Recunoștinței, Black Friday, Cyber ​​Monday etc. Fii un moment mult mai bun pentru ca Apple să scadă iPad Mini cu afișajul Retina.

Este demn de remarcat faptul că 21 noiembrie este joi, mai degrabă decât o vineri, precum și acest lucru este destul de considerabil, deoarece, bine, Apple face lansări de produse doar în ultima zi a săptămânii de lucru. Apoi, din nou, s -ar putea să fie doar că data Target.com este pur și simplu indicativă a datei în care lanțul de vânzare cu amănuntul va primi tableta, mai degrabă decât atunci când va trece la vânzare generală.

Oricare ar fi situația, dacă vă mențineți pentru iPad Mini 2, care, să ne confruntăm, este primul iPad Mini, care merită absolut cumpărat, atunci cu orice tip de noroc, așteptarea nu ar trebui să fie la fel de bine greoaie. Dacă Apple va merge cu o săptămână mai târziu decât data proiectată a lui Target, atunci acest lucru ar face o lansare sinucigașă Black Friday, precum și așteptarea până în decembrie ar fi, doar, la fel de mult timp să aștepți un produs anunțat în octombrie.

Vei obține un iPad Mini cu afișaj retina?

(Sursa: țintă)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Back to top